Риби

Хороскоп: риби, риба, ribi, riby, riba, pisces, fish, дневен, седмичен, месечен, годишен, знак, зодиак, съновник, гадаене, предсказване, астрология




РИБИ (PISCES)
19.II - 20.III
КАЧЕСТВА - променливи
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Нептун, но и Юпитер
ДЕВИЗ - "Аз се надявам"
КЛЮЧОВА ДУМА - съчувствие
ЦВЯТ НА ЗНАКА - син, розов, светлосин
МИНЕРАЛИ - аквамарин, тюркоаз
МЕТАЛ НА ЗНАКА - цинк, платина, алуминий
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 3, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК - често Рибите се женят два пъти, особено ако първият брак е сключен рано. Добър съюз с Везни и Козирог. Привличат се също от родените под Рак, Дева и Скорпион. Добро разбирателство с Телец
СИЛАТА им е в държанието, пълно със симпатия към околните
СЪВЕТ - не трябва да оставят околните да им влияят. Трябва да следват интуицията си

Хората родени под зодиакалния знак Риби не са склонни към външни ефекти, изглеждат загадъчни в своята скромност и отстъпчивост. Въпреки това те са общителни и не скриват своя личен интерес. Имат желание да придобиват знания от всякакъв род, предпочитайки все пак строго научни и философски предмети. Историята и разказите за пътешествия ги привличат. При все това те са крайно скромни и никога не могат да бъдат обвинени в лош вкус и парадиране с техните познания или демонстративен показ на тяхната компетентност. Скромността им се увеличава от липсата на увереност. Колкото по-честни и по-почтени са те, толкова по-силни са техните колебания. Страхуват се, че не биха били способни да изпълняват своите обещания. Много чувствителни, винаги загрижени за своите близки. Крайно внимателни при работа с пари. Някои от най-успяващите финансисти са родени под този знак. Много са загрижени да си набавят всичко необходимо за осигуряване на един независим живот в бъдеще. Те инстинктивно се пазят от ангажименти към другите, но също са крайно въздържани при искане на услуги за себе си.

Тези хора са абсолютно верни и честни в отношенията си към своите приятели. Вярват, че другите хора са като тях почтени и добри. Това ги прави лесна жертва на спекулацията. Понякога у тях се забелязва една тенденция към мрачни предчувствия, когато всъщност нищо подобно не съществува. Мъчно споделят своите скърби. Обичат красотата в природата и изкуството. Ценят мира и спокойствието. Крайно са внимателни към подробностите. Имат много талантлива природа. Те са музиканти, писатели, поети и художници. Притежават добре развита интуиция и един безпогрешен инстинкт в живописта. Веднъж направили избор в своята професия или призвание, те посвещават на творческата си страст задълженията си и голяма част от своите сили.

Недостатъците на представителите на тази зодия са: нервност, нетърпение, свръхзаангажираност заради загрижеността им за утрешния ден. Тези хора се нуждаят от една нежна, любяща здрава ръка, която да ги води. Склонни са към себеосъждане.

Рибите, както Скорпиона, често пъти сами са си най-големия враг. Двете зодии имат нещо саморазрушително в себе си. Скорпионът вреди на себе си, като непрекъснато си навлича врагове, а Рибите често пъти подкопават собственото си здраве с употребата на алкохол и други възбуждащи средства. Рибите никога не трябва да вземат лекарства, които не са предписани от лекар и никога не трябва да надхвърлят определената доза. При тази зодия може да се отрази зле склонността й към фатализъм. Той спъва всякаква инициатива. Това оставяне на инерцията представлява една от главните опасности на тази зодия. Ето защо, за да не затънат по-дълбоко, Рибите не бива да се оставят да ги носи течението.

НАКРАТКО: Тяхната двойна и впечатлителна личност разкрива голяма чувствителност. Хората, родени под зодиакалния знак Риби лесно се поддават на чужди влияния. Държането им зависи много от обстановката и от чувствата, които изпитват спрямо околните. Общо взето, те не са амбициозни, по-скоро нагласите им клонят към някакъв измислен свят. От тях често излизат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат свръхразвито въображение. Рибите остават слепи за всички слабости у човека, когото обичат. Склонни са да бъдат: чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими.

1 коментар:

  1. Съпругът ми е зодия Риби и съм напълно съгласна с написаното по-горе. Имаме 30-годишен брак и смея да твърдя, че не познавам по-голям ерудит, добряк и баща от него, ненадминат балансьор и грижовен човек в семейството ни. Точно с тези качества ме спечели, в което не съм се излъгала, а повярвах на своята интуиция. На знам дали да вярвам или не в зодии, но определенията в по-голямата им част съвпадат. Бъдете здрави и щастливи, бъдете добри!

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации