Везни

Хороскоп: везни, vezni, vezny, дневен, седмичен, месечен, годишен, знак, зодиак, съновник, гадаене, предсказване, астрология




ВЕЗНИ
24.IX - 23.X
Девиз: “Аз Се колебая”
Елемент: Въздух
Планета: Венера
Цветове: Светлозелено, розово и светлосиньо
Камъни: Изумруджи смарагд
Щастливо число: 6
Хармонични знаци: Стрелец, Водолей, Лъв
Силни страни: Музика, живопис и дипломация
Възможни здравословни проблеми: Глава, кожа и бъбреци


Обща характеристика:

Родените под знака на Везни са любезни и възпитани хора. Обикновено са добри и мили, но често са мрачни и раздразнителни. Ненавиждат заповеди и чужди нареждания. Много интелигентни са, и заедно с това - наивно лековерни. Неуморни и неспокойни по натура, те рядко бързат или тичат. Този слънчев знак е толкова противоречив, че изумява и самите тях. Те не са напълно уравновесени, спокойни и мили хора. Такива са само в половината от времето. В другата половина са объркани, сприхави и мрачни. Колебанията следват едно след друго. Затова пък накрая божественото им равновесие е великолепно.

Везните търсят хармония. Въпреки това често се пристрастяват и изпадат в крайности, с което нарушават всякаква хармония. Те могат дни и месеци наред да са активни и необикновено работоспособни. Да дремват няколко часа и отново да са на крак – бодри, изпълнени с енергия. Но в един момент, съвсем неочаквано, да се отпуснат на дивана и да кажат: “ Стига толкова!” Тогава и с топ не ще ги помръднеш. Никакви външни сътресения не могат да ги засегнат, нищо не достига до съзнанието им. Когато мине времето за възстановяване, скачат енергично и отново хукват така, че не можеш да ги познаеш.

Въпреки тези си състояния, Везните не са двойствен знак. Те наистина изпадат ту в едно, ту в друго състояние, но това няма нищо общо с абсолютната промяна на характера. Те усещат със своето шесто чувство, че трябва да редуват периоди на активност с пълна почивка, за да възстановят хармонията на тялото си.

Едното блюдо на Везните е пълно с ярките златни листа на октомври, носещи дъх на есен, а другото – с букет от свенливи теменужки, напоени със свежия аромат на априлски дъжд. Щом блюдата се залюлеят, ведрият оптимизъм се заменя с безмълвна паника или самотна депресия. А уравновесят ли се, между богатия им беден интелект и нежна отзивчива душа се установява съвършена хармония. Зимата е прекалено студена. Лятото – твърде горещо. Те трябва да смесят едното с другото, за да постигнат съвършенството на есента и пролетта.


Жената Везни
Мъжът Везни
Детето Везни
Шефът Везни



1 коментар:

  1. Dali shte ni dade temata Serafim . Mnogo shte sym shtestliva ako q dade no vqrvam che shte e dade . Nadqvam se .

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации