Лъв

Хороскоп: лъв, lav, luv, lev, lyv, leo, lion, дневен, седмичен, месечен, годишен, знак, зодиак, съновник, гадаене, предсказване, астрология




ЛЪВ (LEO)
23.VII - 22.VIII
КАЧЕСТВА - неподвижен
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Слънце
ДЕВИЗ - "Аз съм" или "Аз искам"
КЛЮЧОВА ДУМА - сила
ЦВЯТ НА ЗНАКА - оранжев, жълт, син
ДЕН НА ЗНАКА - неделя
МИНЕРАЛИ - диамант, рубин, кехлибар
МЕТАЛ НА ЗНАКА - злато
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 1, 10, 19, 28
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 19, 26, 33, 40, 47 и т.н. през 7 години
БРАК - Лъв трябва да пристъпя към женитбата с максимална предпазливост и разумност. Бракът е най-щастлив със Стрелец, Овен, също и Близнаци. Разбират се с Водолей и Везни
ОБИЧАТ - честта, великодушието, високите длъжности, тържествата, разкоша, великолепието, лукса, ласкателството, справедливостта, мъжката гордост, възвишеното, авторитета, драматизма
МРАЗЯТ - посредствеността, недъзите, недъгавите, критиката, подлостта, страхливостта, интригите, измамата
СИЛАТА им е във външното проявление на чувствата, голямата физическа сила, която им позволява да се налагат
СЪВЕТ - действайте винаги според съвестта си и прощавайте недостатъците на другите, даже ако сте разочаровани
СЪДБА - слава, знаменитост

Хора на авторитета. Смели, жизнеспособни, верни и честни. Стават отлични разпространители на идеи, но самите те не са техни генератори. Винаги се стремят към възвишеното и благородното. Даже тяхното самолюбие е насочено винаги към себеусъвършенстване. Обичат да властват. Помислите им са насочени да стигнат до най-високото стъпало на живота, но обширните им замисли не винаги са съобразени с възможностите. Забележителни оратори. Напълно убедени в своите възгледи, те не търпят възражения. В момент на гняв са способни да извършат неща, за които после съжаляват. Ако си отмъщават, го правят благородно.

Имат стремеж към външно богатство, блясък, разкош, слава. Самите те обаче работят не повече отколкото е необходимо. Имат навика да прехвърлят работата на другите. Прекалено снизходителни са към своите недостатъци. В приятелството проявяват вярност. Обичат рицарския жест. Най-слабото им място е ласкателството. Техните идеали са обикновено практични, те искат да ги изживеят, а не само да говорят за тях.

Интелигентността на околните определят по това доколко разбиранията им съвпадат с техните. Способни са на жертви за справедливата кауза. Подобно на лъва, който ако не сполучи да улови жертвата си при първия скок, не я напада повторно, и те не обичат да повтарят своите опити. Способностите им не са многобройни, но са здрави, дълбоки. Отлични педагози за соите деца. Винаги готови да защитят тия, които обичат. В сравнение с представителите на останалите зодии Лъвовете обичат най-много забавленията. Не обичат да напрягат много ума си, но въпреки това тяхната интуитивна сила им позволява да придобиват знания и да постигат успех. Куражът им при нещастие е една от най-забележителните им черти. Запазват своята младост и дух. Техните недостатъци са: безразсъдност, нетърпение, лукавство, измама, гняв, долни амбиции и страсти на плътта.

Съдбовната мисия на Лъва е да постига слава и знаменитост, да бъде водач, да осигурява закрила. Неговите амбиции са големи, но постиженията не винаги са в рамките на очакваното. Лъвовете са честни, в тяхната наивност има нещо трогателно. Често те просто не могат да проумеят, че някои могат да нямат същите понятия за честност като тях. Лъвът съди за другите винаги по себе си.

НАКРАТКО: Тяхната личност се проявява с голям авторитет. Имат вяра в себе си и съумяват да вървят напред. Родените под знака Лъв имат склонност да бъдат: романтични, идеалисти, амбициозни, влюбени в себе си, темпераментни, верни, с широки пръсти, властни, предани, великодушни, почтени, справедливи и понякога прекалено смели. Интересите на Лъвовете са насочени към: спорта и игрите, забавленията, постиженията, желание да бъдат център на внимание, към децата (особено собствените). Щедростта им привлича приятелството на хората. Следвайте идеала си, но ще страдате от него, тъй като често пъти той ви води към разочарования.

1 коментар:

  1. Страхотно!90%е вярно!Рядко срещано покритие между мен и хороскоп.

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации