Ванга изгонила Стефка КостадиноваНякога петричката Пития заръчала на звездната ни скачачка тя и майка й да посадят плодно дръвче, което да е връзка между тях. Пророчицата изпратила поръката по случайни пратеници, които намерили спортистката на стадиона. Стефка не знае защо всъщност не я е изпълнила, след като Ванга наистина й е познала при някогашната им среща. Тогава Костадинова заминавала на състезание в Петрич и с колеги тайно решили да се видят с авторитетната гадателка. "Ти стани и се махай! Закъсня!", била първата реплика на пророчицата към днешната шефка на БОК. Спортистката тъкмо си тръгнала, когато Ванга я спряла с думите: "Спри, теб Господ те обича! Всичко в твоя живот ще е от втория път!"

Години след това пророчество Стефка си дава сметка, че то се е сбъднало. Последното потвърждение е щастливият й втори брак с бизнесмена Николай Попвасилев.


Източник: [.]Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации