Печени картофи с мащерка и туршия по селски

картофени ястия, печено, готвене, картофи, лук, мащерка, зехтин, рецепти, фурна, готвач, кухня, ресторант


Продукти
1000 гр картофи
150 гр лук кромид стар
100 мл зехтин
2 ч.л. мащерка
200 мл бульон зеленчуков
Домашно приготвена туршия за гарниране


Приготвяне
1. Обелете и нарежете картофите и лука на кръгчета
2. Наредете ги в намазана тавичка, като поръсите отгоре мащерката
3. Посолете, сипете бульона и зехтина и запечете на 210 градуса до изпаряване на течността.
4. Гарнирайте с туршията и сервирайте.

* Актуални теми от ежедневието:
» Хранителни комбинации, които трябва да се избягват
» Храни вредни за мозъка
» 12 храни които носят дълголетие

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации