Картофи по кипърски

Продукти
2000 гр картофи
125 гр масло
50 гр галета


Приготвяне
1.Обелете и разрежете картофите по дължина на четири парчета
2.Поръсете ги с подправки (черен пипер, бахар, сол) и галетата и ги поставете в тава
3.Разпределете маслото на малки парчета отгоре и добавете 1 кафена чашка вода
4.Покрийте тавата плътно с готварско фолио и печете ястието на умерена фурна 1 час.

* Актуални теми от ежедневието:
» Хранителни комбинации, които трябва да се избягват
» Храни вредни за мозъка
» 12 храни които носят дълголетие

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации