Пиле с моркови и гъби

рецепта за ястие, пиле, готвене, гъби, моркови, чесън, кашкавал, домати, рецепти, фурна, готвач, кухня, ресторант


Продукти
2 бр. пиле
350 гр моркови
250 гр гъби
250 гр масло
150 гр домати
10 ск. чесън стар
15 бр. черен пипер на зърна
350 гр кашкавал


Приготвяне
1.Сварете пилетата с морковите, черния пипер на зърна и сол в тенджера под налягане
2.След около час и половина пилетата са готови, извадете ги и ги обезкостете
3.Наредете в тава морковите, нарязани на ситно, гъбите, предварително сварени и нарязани
4.Добавете чесъна, също нарязан и залейте с два черпака от бульона
5.Нарежете маслото на филийки върху зеленчука и поръсете с малко черен пипер
6.Наредете пилешкото и настържете кашкавала
7.Запечете ястието във фурна около 15-20 минути до зачервяване.

* Актуални теми от ежедневието:
» Хранителни комбинации, които трябва да се избягват
» Храни вредни за мозъка
» 12 храни които носят дълголетие

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации

Възникна грешка в тази притурка