САЩ ще се разпаднат тотално през 20...

Пророчества за САЩ и светаНапоследък постоянно срещаме разни коментари за Предсказания на известни и неизвестни пророци и Предвиждания на социолози и статистици по целия свят. Повечето коментари се базират на писаното преди време, като само леко премоделират старата информация или пък в другия случай се преразказват цели по-стари писания, като се преработват, дообогатяват или превеждат от чужди езици и се предоставят на посетителите. Това което ние ви предлагаме тук е само цитат на статия предоставена от друг медиен източник, като вие получавате статията такава, каквато е предоставена от въпросната медия.

Цитат:
"Съединените щати ще престанат да съществуват през юли 2010 г., твърди руски политолог, който днес представи своя книга на тази тема, в която сравнява американския президент Барак Обама с последния съветски лидер Михаил Горбачов. Това предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Вероятността, че САЩ ще престанат да съществуват през юли 2010 г., е над 50 процента", заяви на пресконференция днес Игор Панарин, професор в Дипломатическата академия на руското външно министерство.

"Резултатите от бюджетната година, която приключва на 30 септември, ще шокират инвеститорите", каза той. Според него процесът на дезинтеграция ще започне през ноември.

Изброявайки бедствия като урагана "Катрина"
Урагана , насилието над малолетни, самотните родители, препълнените затвори и изобилието на хомосексуалисти, авторът заключава, че американското общество е на прага на "психологическа катастрофа". Панарин прави паралел между сегашна Америка и Съветския съюз преди неговото разпадане.

"Американският вътрешен дълг се е увеличил седем пъти за единайсет години. При Горбачов съветският дълг бе нараснал петкратно", припомня Панарин. "Обама има манталитет на социален работник, говори добре, но никога не е ръководил нищо. Той ще доведе Америка до крах", твърди политологът, цитиран от Франс прес.

Владимир Мамонтов, главен редкатор на в. "Известия", обясни на пресконференцията, че публикува мненията на Панарин, защото "любопитните версии на събитията помагат на читателите да пресеят монотонните информации". За политолога Фьодор Лукянов обаче, главен редактор на сп. "Русия в глобалния свят", прогнозите на Панарин нямат абсолютно никаква стойност за специалистите."


Източник: [..]

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации