Скорпион

Хороскоп: скорпион, скурпин, scorpion, scurpion, skorpion, skurpion, scorpio, дневен, седмичен, месечен, годишен, знак, зодиак, съновник, гадаене, предсказване, астрология, руни, карти




СКОРПИОН (SCORPIO)
24.X - 22.XI
КАЧЕСТВА - неподвижен
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Плутон и Марс
ДЕВИЗ - "Аз желая"
КЛЮЧОВА ДУМА - находчивост
ЦВЯТ НА ЗНАКА - тъмночервено, индигово, черно
ДЕН НА ЗНАКА - вторник
МИНЕРАЛИ - гранит и опал
МЕТАЛ НА ЗНАКА - желязо и стомана
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 5, 13
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
БРАК - Хората от зодия Скорпион намират най-подходящите си партньори между родените под Риби. Добри и постоянни приятели намират между родените под Везни и Дева. Привличат се от Телец. Женитба на Скорпион и Дева е щастлива. Поколението им е жизнено и будно, интелектуално. Везни и Скорпион или Скорпион и Рак не обещават добри отношения в брака, въпреки че те силно се привличат един към друг. Добре се разбират с Козирог

ОБИЧАТ - собствената си сила, да имат права и да запазват правото да владеят другите, собственото превъзходство, борбата, спора, диспута, оръжие и употребата му, лова, победата в трудностите, след като са ги преодолели
МРАЗЯТ - силата извън самите тях, превъзхождащата ги логика, страхливостта, подчинеността (въпреки че я изискват от другите), непрекъснатото спокойствие, липсата на съпротива, всеки чужд авторитет. Скорпионите умеят добре да мразят
СИЛАТА им е динамична и се изразява в способността да подчиняват слабите на волята им и в упоритостта, с която преследват целта си

СЪВЕТ - действайте винаги тайно и се пазете от съперничество и завист, които могат да навредят на успеха ви

Лицата под знака Скорпион са обикновено със здрава физика и едно резервирано достойнство в държанието си. Този знак означава една съсредоточена природа, макар понакога неразумно раздаваща се. Представителите на тази зодия изглежда са предопределени да издържат големи превратности на съдбата, произтичащи от тяхната прекомерна амбиция и неизчерпаема енергия. Този знак има отношение към мистериозните сили на природата, които упражняват постоянно влиянието си. Тези хора обичат да преодоляват трудностите. Колкото по-силен, смел и труден е проектът, толкова по-голяма привлекателност той притежава за тях и толкова по-голяма е вероятността за техния успех. Изглежда те се радват повече на самата борба, отколкото на чувството на изпълнение на известна задача. Но когато най-трудната работа е изпълнена, те вече търсят поле за други работи. Притежават удивителна способност да се самоконтролират.

Имат усет към изкуствата. Превъзходни проектанти и много добри хирурзи.

Спокойствието, самоопределеността, строгостта на характера им практически ги правят понякога да изглеждат безчувствени, но фактически те са измежду най-сърдечните и състрадателни хора в света. Тяхната симпатия вместо да се изразява в неефективни думи, взема по-добрата форма на разумно обмислени, навременни и полезни действия, които носят подкрепа и практическа полза. Притежават твърде оригинални и артистични вкусове и имат слабост да са заобиколени от лукс. Имат изящен вкус при избор на дрехи и всичко каквото купуват. Но по-голямо впечатление прави истинската им цена, отколкото техният външен блясък.

Много от лицата, родени под този знак, са склонни да отлагат започване на дадена работа и да не изпълняват навреме обещанията си. Много чувствителни са към ласкателства. Трябва да се научат да контролират своя гняв, ревност, страст.
Животът на Скорпионите е тяхното бойно поле. Те не атакуват гневно като Овена, те се чувстват нападнати и искат да се защитават. Скорпионите удрят, бодат, хапят, преди още другите да го направят. Че атаката на другите никога не би се състояла, че Скорпионът в своята дълбока мнителност спрямо врага, който фактически е негов ближен, само си е въобразил всичко това, не променя нещата. Това държане Скорпионът има навсякъде: на работа, в обществото, в приятелството и в любовта. Да, те могат да обичат с някакво мрачно упорство. Обаче могат да заключат отмъщението в чекмеджето и да го извадят след 20 години не горещо, а така студено, че от тази студенина получаваш рани като при изгаряне.

Те могат да се борят за човек, който е в нужда, обаче не могат да утешават. Не украсяват нищо и никога не казват:"Няма да е толкова лошо". Те приемат, че ще бъде толкова лошо, а може би и още по-лошо и вече са приготвили своя план за действие в този случай. Да се откажат, да отстъпят, да капитулират - това са непонятни за тях неща. За тях съществуват само два вида мнения: неправилни и тяхното собствено. Това, че имат врагове не ги смущава, напротив, това ги стимулира.
Като роден борец Скорпионът е надарен с голям талант да открива слабостите, ахилесовата пета на другите.

НАКРАТКО: Личността на Скорпионите се изразява със силна и невъзмутима воля. Те са упорити, енергични, магнетичната им натура дава бързо външен израз на впечатленията под форма на окончателна симпатия. Потайни хора са. Освен това са безмилостни врагове или съперници. Склонни са да бъдат: отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни. Понякога са упорити и проницателни, критичното им чувство се отнася обикновено до скрития смисъл на нещата и неминуемо предизвиква агресивността на противниците им. Необходимо е да вложат старание, за да обуздаят недостатъците си. Мобилизацията и силата им за съсредоточаване могат да им помогнат много в това. Някои от интересите на Скорпионите са: сексът, разкриването на загадки, парите на другите, желанието да играят ролята на невидимата сила.

6 коментара:

  1. Ужассссссссссс! Дъщеря ми е Скорпион! Бог да и е на помощ! Много лоши черти на едно място!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. М не се притеснявай;)Много хубава зодия!!Много...
      "Риби"

      Изтриване
  2. Аз мисля, че напразно се притеснявате чак толкова. Аз мисля, че всеки има отрицателни черти, но пък скорпиона притежава някои други качества, които го правят неотразим. Аз познавам доста Скорпион-и и наистина малко трудно се общува с тях, но за сметка на това са много пробивни и успяват в живота.

    ОтговорИзтриване
  3. Няма страшно аз съм скорпион, моята жена е Скорпион, нейната майка също е скорпион и на баща и родителите (демек бабата и дядо и) са скоприони и двамата :) някакси сме цяло ято от скорпиони и живота си тече :)

    ОтговорИзтриване
  4. Скорпионите са много работливи , отговорни,взискателни към себе си и околните,абсолютни перфекционисти.Непрекъснато имат цели пред себе си и с цената на всичко ги достигат и веднага търсят нови предизвикателства.

    ОтговорИзтриване
  5. Аз съм Скорпион аз съм сред най-състрадателните хора на света

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации