2012 - 7 причини да не оцелеем | Пророчества

Пророчества за бъдещето на земята
Разрушеният град - Апокалипсис
Клик: Виж ефекта на изображението на цял екран

Навярно сте срещали много подобни плашещи твърдения, които се преписват и препубликуват от различни интернет източници. Всичко това е наистина целенасочено към привличането на повече посетители в тези медии, които дори не споменават от къде точно са получили тези факти, достоверни ли са, на какво се основават за да ги предлагат на посетителите си. Въобще пълна пародия и хаос цари в интернет пространството. Тези твърдения, които виждате по-долу съм ги срещал поне в 10 от всекидневните новинарски издания, а бог знае още в колко незнайни се препубликуват, и според мен прекалено излишно. Не мога да си обясня защо се създава такава психоза сред населението по цял свят на базата на разни префасонирани издания.

И така нека да погледнем:
2012 год е най-наситената с глобални предсказания година в близко бъдеще. Седем причини изтъкват учени и гадатели за настъпването на края на човечеството през тази година:

1. 21 декември 2012 ще се проведе парада на планетите - в една линия ще се наредят на само планетите от Слънчевата система, но и в други звездни системи от самия център на галактиката.
2. През 2011-2012 година е поредният пик на слънчевата активност.
3. През 2012 Земята ще се сблъска с астероида 2005 YU55.
4. През 2012 година ще започне епохата на глобалното затопляне.
5. 2012 - пик на световната икономическа и политическа криза спроед Нострадамус.
6. През 2012 година, според изчисленията на Александър Филатов близко до Земята ще мине планетата Нибиру, която ще стане причина за потоп, смяна на полюсите и промяна на климата.
7. През 2012 година приключва епохата на «Петото Слънце» по календарите на маите. При встъпването си в нов цикъл, съществуващата цивилизация ще бъде унищожена.

„Човекът е Вирус. Той унищожава Земята и ние сме единственото лекарство за тази планета!” - Агент Смит „Матрицата”

Това е поредната сакрална дата, която човечеството ще посрещне със умерен скепсис и с цинична усмивка, заради лъжливото си чувство за ненаказуемост. Поголовното избиване на животинския свят, само за миналия век е довел до изчезването на над сто животински вида. Завинаги! Изсичането на горите, замърсяването и унищожението на флората е засегнало почти две трети от Земята. Енергийните ресурси се смучат като за последно.

Урбанизацията и свръхпопулацията на над 6 и половина милиарда индивида, води неминуемо до екологична катастрофа. Полюсите се променят, топят се ледовете, озоновият слой изтънява с всяка изминала година. Всяка минута, в питейните артерии и световни океани се изливат тонове промишлени отрови, които унищожават всичко по пътя си. Увеличаващото се население, доведе до избиването на делфини и китове за храна. Ядат се кучета, котки, хлебарки и въобще, всичко което лети, пълзи, плува и ходи. Срещу пари, всеки идиот може да застреля рядък животински вид просто за удоволствие. Всеки хомо сапиенс е с манталитет на консуматор без никакво чувство за съхранение и респект към околния свят. Глобално погледнато, Земята няма никаква полза от тази свръхпопулация. (Да не говорим за някои общности, които са паразити по рождение в цял свят.) Реално погледнато – решение няма! Вирусът е върхът в хранителната верига и сам закриля себе си чрез закони и псевдохуманизъм. Единственото оръжие остава природата. Катаклизмите и космичните катастрофи са единственият метод, чрез който човечеството може да се намали до разумни количества, които биха имали съвсем други приоритети след оцеляването си. Дали това ще е след 4 години или след 4 века - зависи кога на Земята ще й писне и ще ни тегли една майна!



Взето от тук

1 коментар:

  1. Ами то една страна звучи разумно, че населението на планетата трябва да намалее, но ако става въпрос за катаклизъм точно у нас в България и изтребването на вашите близки дали би ни звучало толкова разумно. Факт е, че населението на Земята намалява, не само в България, а и в други държави. Но по-притесняващото според мен е, че се увеличават ниско образованите малцинства. Размножават се като хлебарки и в крайна сметка точно те ще надживеят всички други.

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации