2012 - Ванга предвидила началото на Третата световна война

2012 Ванга, пророчество, предсказание, трета, световна война, бъдеще, перестройка СССР, стоманени птици, подводница Курск, Хиндистан




Известната българска пророчица Ванга (Вангелия Гущерова) стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия. Именно тя е предвидила датата 11 септември и нападението над Световния търговски център, като е заявила, че "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици". Също така Ванга е предвидила и началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже и потъването на руската ядрена подводница Курск. Според експертите пророчицата е предвидила и събитията свързани с въоръжения сблъсък в Южна Осетия.

Твърди се също така и, че Ванга е предсказала и началото на Третата световна война. Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан, началото на войната ще бъде през 2012 г.


Виж още: Начало на Трета Световна война през 2012 г

1 коментар:

  1. течен азот Дирекция „ Животновъдство” при Еастра, предоставя на фермерите в България уникален пакет от продукти в областта на вноса на елитни разплодни животни.

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации