За сайта

Уважаеми посетители!

Цел на сайта:
Този сайт е изграден изцяло на любителска основа и има за цел да бъде полезен за онези посетители, които търсят повече информация за живота и пророчествата на Ванга. Освен това тук ще намерите доста потребна информация за звездното пространство, планетите разположени там, техните спътници и живота на тях, водните площи на земята и хищниците властващи във водите на световния океан и моретата. Информацията за сайта е взаимствана от интернет, енциклопедии от различни издатели и други източници.


Условия на сайта:
Ние не претендираме, че притежаваме авторски права върху достоверност на информация или публикуваните изображения в сайта. Не възразяваме ако желаете да копирате статия публикувана тук, но ако възнамерявате да я публикувате на ваш сайт, настояваме да предоставите хипервръзка с адрес към оригинала намиращ се на страниците на сайта ни: www.vangakazva.blogspot.com | Това е задължително условие, тъй като структурата на текстовете публикувани от нас са запазена марка и вие нямате право да ги променяте или да ги подписвате с вашия "никнейм". Правата са изцяло наши и предоставянето на връзка към оригинала е желателно, за което ви благодарим предварително.




Други условия за ползване:
Допълнителни условия за ползване на сайта

За автора:
Автор на този блог е SashoAleks LLC и заслугата за събирането и публикуването на тази обширна и полезна за потребителите информация е изцяло негова.

За дизайна:
Изпълнението на дизайна е от RadicoM ComputerS.

Съдействие и спонсори:
Финансовите разходи за проект, дизайн, изпълнение и други са предоставени от Автокъща BOMIAUTO, собственост на "БомиАуто" ЕООД, с Управител Бойко михайлов.

Партньори:
Партньори на този сайт

Приятели:
Връзки към приятели



© 2009 SashoAleks | By: RadicoM ComputerS
Co partner: BomiAuto




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации