21 декември 2012 ванга | 12.21.2012 | Фаталният ден

21, 12, 2012, декември, 12.21.2012, млечен път, маите, календар, апокалипсис



Най-вероятно вече многократно сте чули за точно тази дата 21 декември 2012 година денят, когато ще настъпи края на света,а тези, които посочват тази дата като фатална за нашата планета са маите.

Древният календар на маите мистериозно завършва точно на тази дата, а тои според се смятал за един от наи-точните и показвал циклите на луната, слънцето и планетите. В клаендара много ясно е описано, че на фаталния 21 декември 2012 година, слунцето ще се издигне да центъра на Млечния път, посочен от маите като черна дупка.

Нибиру | Планетата X, 2012 удря земята
Нострадамус

През последните години астрономи стигат до извода, че в центъра на нашата галактика черна дупка наистина съществува и, че на фаталния 21 декамври положението на на Земята ще се изравни със слънцето и центъра на нашата галактика Млечния път.
Не се знае какви ще са последствията за нашата планета, не се знае дали това ще е Апокалипсисът, но маите са вярвали, че ще се случи нещо наистина ужасно!

2 коментара:

  1. Значи, омръзна ми от разни псевдо учени и гадатели и тълкуватели предричащи какво ли не особено пък края на света. Първо няма такава планета „Нибиру”, поне както е описана или пък още по-малко, че идвала към Земята за да ни удари. Първо ако тази планета е пет пъти по-голяма от Земята защо никоя обсерватория не я е засякла. НАСА и другите космически агенции по света разполагат със свръх мощни телескопи в орбита, които могат да направят анализ на атмосферата на планета на хиляди светлинни години от нас, пък да не видят планета с такъв размер, която ни приближава, пълни глупости. Второ нито Нострадамус, нито Маите нито Ванга са предричали края на света. Края на света го предрекоха Холивуд с няколко кино продукции, като преписаха пророчествата на Маите, заради календара им. Някои телевизии търсещи начин да си дигнат рейтинга, като Нейшънъл Географик, даже сложиха надпис в горния край на екрана показващ колко остава до края, позор за телевизия от този тип, които ми паднаха в очите. Според мен всички драскачи събуждащи страх и психоза в хората, с цел да придобият популярност и материална облага, трябва да бъдат съдени много жестоко. Календара на маите се нулира, както нашият преди 2012 години, като отброяването след това е започнало във възходящ ред, а не е настъпил края на света. Маите колкото и добре да са познавали движението на звездите, няма как да изчислят по тях предстоящия край на собствената им цивилизация, камо ли на света и то след пет хиляди години. В миналото много се е спекулирало с предстоящ апокалипсис, като най сочените години са били 666, 999, 1302 та дори 2000 и след това 2003, но край на света нямаше. Моят съвет е да игнорираме сайтове и блогове, които публикуват подобна информация, която не е научно обоснована а изцяло е изградена на базата на бръщолевилите на болните мозъци на група шарлатани, наричащи себе си учени астролози. Само за да ви обърна внимание, ви уведомявам, че в БАН няма катедра по астрология, а в миналото астролозите просто са ги наричали вещери, а Светата Инквизиция ги е изгаряла на клади. За тези които се притесняват могат да влязат в официалния сайт на най-голямата космическа институция в световен мащаб НАСА и да се уверят, че няма никаква опасност за земята близките 10 години. Когато НАСА и другите големи космически агенции по света ни информират, че предстои някаква реална опасност, тога може да се притеснявате. Не вярвайте на пророци, сектанти и хора търсещи материална облага от вашият страх. Само си помислете, за какво са им вашите пари на сектите които ви предлагат спасение, а света свършва? И аз също се питам, за какво са им пари на такива хора, като след края на света, къде ще ги харчат, помислете сами, не им се връзвайте- те са най-безсрамни измамници.

    ОтговорИзтриване
  2. ПЪРВО ГАЛАКТИКАТА НА МЛЕЧНИЯ ПЪТ И ПЛОСКОСТТА НА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА СА ПЕРПЕНДИКУЛЯРНИ ЕДНА НА ДРУГА И Е АБСОЛЮТВО НЕВЪЗМОЖНО ДА ЗАСТАНАТ В ЕДНА ПЛОСКОСТ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СТОТИЦИТЕ МИЛЯРДИ СВЕТЛИННИ ТОДИНИ ДО ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЦЕНТЪР НА ГАЛАКТИКАТА! Дори да се получи някакво взаимодействие то ще се развие в такъв огромен период от време че човечиството няма да го има за да види резултата!!

    ОтговорИзтриване

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации