Предястие с яйца и карфиол

ястия, предястия, яйце, карфиол, масло, лук, магданоз, готвене, рецепти, фурна, готвач, кухня, ресторант


Продукти
1000 гр карфиол
50 гр масло
4 бр. яйца
60 гр лук кромид стар
1/4 вр. магданоз пресен

Приготвяне
1.Задушете ситно нарязания лук в маслото и малко вода, докато омекне
2.Прибавете предварително сварения в подсолена вода карфиол (надробен на малки съцветия) и разбъркайте
3.Разбийте яйцата, посолете ги и залейте зелето и лука с тях
4.Продължете пърженето, докато се втвърдят яйцата
5.Поднесете ястието горещо, поръсено със ситно нарязан магданоз.

* Актуални теми от ежедневието:
» Хранителни комбинации, които трябва да се избягват
» Храни вредни за мозъка
» 12 храни които носят дълголетие

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации